Μικρά Νυχτερινά Μάγια Στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης Αναχώρηση Λεωφορείου Από Την Πρέβεζα

62

Σας ενημερώνουμε ότι  με ευθύνη του ταξιδιωτικού γραφείου του 
κ.Μαλίζογλου την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα  20.15” θα αναχωρήσει από
την πλατεία Δικαστηρίων Πρέβεζας  λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει  όσους
επιθυμούν στο χώρο του  Αρχαίου Ωδείου της Νικόπολης προκειμένου να
παρακολουθήσουν την παράσταση Μικρά Νυχτερινά Μάγια.

Μικρά νυχτερινά μάγια Με μια αυγουστιάτικη νύχτα γεμάτη “Μικρά νυχτερινά μάγια” ο Δήμος της Πρέβεζας συνεχίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές του περιπλανήσεις.

Η  ΠΕΔ  Ηπείρου σε συνεργασία  με τους Δήμους Φιλιατών , Δωδώνης  και Πρέβεζας και τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας την  Κυριακή 30  Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης διοργανώνει μια μοναδική  βραδιά όπου  θα “συναντηθούν” το θέατρο, η ποίηση και η μουσική σε ένα υπέροχο ταξίδι ψυχής. Εκεί, στα μαρμάρινα ερείπια με την παλιά τους αίγλη θ ‘ακουστούν μουσικές φερμένες από μακριά.

Από μακρινούς τόπους κι αλλοτινούς χρόνους. Ένα γαϊτανάκι που μπερδεύεται η σονάτα του σεληνόφωτος, με την υπέροχη άρια Quando men vo, ο ρομαντικός Μάριο και το E lucevan le stelle με τα ερωτικά φάντος της Πορτογαλίας, η γαλλική νοσταλγία στο νησί των ονείρων και το Yoykali στην ιταλική καντσονέτα, ο αιώνια ερωτικός Χατζιδάκις κι ο δωρικός Θεοδωράκης.

 Όλα αυτά τραγουδισμένα από δύο καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές, την Άννα Στυλιανάκη και τον Δημήτρη Πακσόγλου, ταξιδεύοντας από μια αγαπημένη ηθοποιό, την Εύα Χριστοδούλου, σ’ έναν αέναο διάλογο τέχνης, ανάμεσα στο θέατρο, την ποίηση και την μουσική. Ένα ταξίδι στ’ όνειρο στα “μικρά νυχτερινά μάγια”…

Ερμηνεύουν οι Λυρικοί τραγουδιστές: Άννα Στυλιανάκη (σοπράνο), Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος)Αφηγήτρια – Ηθοποιός: Εύα Χριστοδούλου Κείμενα-δραματουργία: Έφη ΓεωργάκηΣυνοδεύει ορχήστρα δωματίου Ενορχήστρωση μουσικών έργων και διεύθυνση ορχήστρας: Θεόδωρος Λεμπέσης

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με δελτίο εισόδου.Δελτία εισόδου διατίθενται στο Γραφείο Πολιτισμού (πρώην Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης και στον χώρο του Ωδείου.

Είναι απαραίτητη  η χρήση μάσκας από το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here