Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΜε την ευρωπαϊκή διάκριση eTwinning School 2021-2022 τιμήθηκε εκ νέου το 4ο...

Με την ευρωπαϊκή διάκριση eTwinning School 2021-2022 τιμήθηκε εκ νέου το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

Mια σημαντική διάκριση κατέκτησε για άλλη μια διετία το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας λαμβάνοντας την ετικέτα ποιότητας eTwinning School 2021-2022 (ETWINNING SCHOOL LABEL ) για την ποιότητα των Διευρωπαϊκών Συνεργασιών, τη συλλογικότητα και το επίπεδο συνεργατικών δράσεων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του, εργασιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την προηγούμενη διετία ως σχολική μονάδα.

Η επιβράβευση αυτή έρχεται ως συνέχεια του πρώτου τέτοιου βραβείου που του απονεμήθηκε το 2018. Τα σχολεία eTwinning δραστηριοποιούνται στην προώθηση των αξιών και της παιδαγωγικής του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική τους κοινότητα και αντιπροσωπεύουν ένα μοντέλο για άλλα σχολεία.

Τα βραβευμένα σχολεία είναι πρωτοπόροι και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως ψηφιακή πρακτική, προώθηση της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού ,προώθηση συνεργατικών μαθησιακών πρακτικών με προσωπικό και μαθητές κλπ.

Η Διευθύντρια του σχολείου και Συντονίστρια για την Περιφέρεια Ηπείρου του προγράμματος e Twinning Ambassador Βαρβάρα Ζαντραβέλη συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που αποτελούν την παιδαγωγική ομάδα , τον Σύλλογο Διδασκόντων , τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας που ακολουθούν και υλοποιούν με ζήλο και αφοσίωση τις προβλεπόμενες δραστηριότητες των συνεργατικών έργων με τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία .

Την Παιδαγωγική Ομάδα απαρτίζουν οι:Βαγγέλη Θάλεια, Γκουργκούλη Ελβίρα, Γούλα Γραμματική, Ευαγγέλου Αγγελική, Κακοσίμου Χριστίνα, Στάθη Αικατερίνη

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ