Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ' ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣΜετά τις 10 Ιανουαρίου οι οριστικές αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Μετά τις 10 Ιανουαρίου οι οριστικές αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο για επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τέλη του Ιανουαρίου, αρχές του Φεβρουαρίου, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τους αρμόδιους μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Αποφάσεις, οι οποίες θα ληφθούν ανάλογα με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Τον πρώτο λόγο έχουν πάντα οι λοιμοξιολόγοι, οι οποίοι θα κρίνουν αν μπορούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να συνεχιστούν με ασφάλεια και με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία.

Οι πρώτες «φωνές» από τις ομάδες του Ηρακλείου καταδεικνύουν ότι οι περισσότεροι παράγοντες δεν επιθυμούν επιστροφή στην αγωνιστική δράση αλλά οριστική διακοπή.

Βέβαια μετά τις αποφάσεις των φορέων του Υπουργείου Υγείας, τον πρώτο λόγο θα έχει η ΕΠΟ. Η διοργανώτρια λαμβάνοντας υπόψιν τις αντιδράσεις από όλη την Ελλάδα θα πάρει και την τελική απόφαση.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ