Λαμπερή και παρουσία πλήθους κόσμου η έναρξη του φετινού καρναβαλιού στην Πρέβεζα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Ανδρούτσου και γιόρτασαν την αρχή μιας γιορτινής περιόδου που θα κορυφωθεί στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα με τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η “ψυχή” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Σπύρος Πλέουρας έδωσε το “στίγμα,” των δρώμενων που θα ζήσουν όσοι επιλέξουν φέτος να περάσουν τις Απόκριες στην Πρέβεζα.

Η παρέλαση των Γυναικών,του παλαιότερου καρναβαλιού της Ηπείρου θα “συναντηθεί” με το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο και με αρωγό τον Δήμο Πρέβεζας η πόλη μας αναμένεται να αποτελέσει “τοπ”προορισμό.

Την έναρξη του καρναβαλιού κήρυξε ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος ευχαριστώντας τους συντελεστές, ενώ εξέφρασε και ο ίδιος την αισιοδοξία και τη χαρά του για τα όσα θα συμβούν τις Απόκριες στην Πρέβεζα. Την εκδήλωση πλαισίωσαν χορευτικά και θεατρικά σχήματα της πόλης, ενώ τον ουρανό φώτισαν δεκάδες βεγγαλικά.

Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με το αγαπημένο συγκρότημα των «Onirama» που “παρέσυρε” στους ρυθμούς του το κοινό το οποίο αντάμειψε το γκρουπ με θερμό χειροκρότημα, που διοργάνωσε ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, το Γυναικείο Καρναβάλι και το Σύλλογο Εστίασης.