Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΚυκλοφόρησε το δεύτερο βίντεο για την προβολή και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς...

Κυκλοφόρησε το δεύτερο βίντεο για την προβολή και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Πρέβεζας (Vid)

Ο πολιτιστικός οργανισμός ΑΡΩΓΟΣ, είναι ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς στην δυτική Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού. Έχει έδρα την Πρέβεζα και σκοπός του είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει αποδεχτεί 4 προτάσεις μας για την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων σε διάστημα 3 ετών και παράλληλα συμμετέχουμε σε συνεργατικά σχέδια ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών
προγραμμάτων.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ “2000 χρόνια Πρέβεζα” το οποίο έλαβε Αιγίδα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μετά από αίτηση μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία σειράς βίντεο και ντοκιμαντέρ για την προβολή και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Πρέβεζας.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή μας έτσι ώστε να ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία, γι’ αυτό το λόγο, πρέπει όλοι οι φορείς της περιοχής να προβάλλουμε την Πρέβεζα και να γίνουμε συμμέτοχοι στην
τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το σύνθημα του οργανισμού για την εθνική προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του νομού μας για το 2021 είναι:

“Πρέβεζα, ο ανεξερεύνητος θησαυρός της Ηπείρου.
Θαύμασε τα επιβλητικά μνημεία, 
ανακάλυψε τα μαγευτικά τοπία και 
λάτρεψε την πανέμορφη θάλασσα με τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά”.

Παρακολουθήστε το επίσημο βίντεο προβολής του οργανισμού μας το οποίο παρουσιάζει μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας παρακάτω!!

Τα βίντεο θα αποσταλούν σε εθνικά και διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία όπως και σε οργανισμούς που σχετίζονται με την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς για την προβολή της Πρέβεζας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Λαμπρακούλης Γεώργιος

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ