Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚουπτσίδης: “Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή θα...

Κουπτσίδης: “Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν”

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της έναρξης των πρωταθλημάτων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε για τη Γ’ Εθνική ότι όσες δεν δηλώσουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να παίξουμε οπωσδήποτε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κρατάμε κλειστά τα γήπεδα και τις ακαδημίες, με αποτέλεσμα οι μικροί να έχουν παραδώσει το πνεύμα τους και να μας παρακαλάνε να τα ανοίξουμε για να παίξουν μπάλα.Την ίδια ώρα, που τα πάρκα και τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από νέους, εμείς να προσπαθούμε χωρίς επιχειρήματα να τους πείσουμε πως σωστά τα γήπεδα είναι κλειστά!

Παράλληλα να επιτρέπονται οι προπονήσεις σε ομαδικά αθλήματα κλειστού χώρου, ενώ το ποδόσφαιρο που παίζεται σε ανοιχτό χώρο παραμένει κλειστό. Αν επιθυμούμε να διαλύσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τότε πιστεύω πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Εγώ θα καλέσω ως πρόεδρος της Ένωσης, όλες τις ομάδες, να μου καταθέσουν τη θέση τους, αν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιες που θέλουν, δεν θα σταθώ εμπόδιό τους, αλλά θα βρούμε τρόπο, ώστε να αγωνιστούν κανονικά.

Διαφωνώ με την τακτική κάποιων, που ενώ τους έχουμε καλέσει να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το συνολικό καλό, αποφασίζουν μόνοι τους, χωρίς να καθίσουν στο τραπέζι! Αυτό δεν είναι σωστό και δεν εκφράζει το σύνολο, το οποίο αναιρείται κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όταν δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάτι, κάποιοι άλλοι επιλέγουν άλλους δρόμους, που δεν οδηγούν πουθενά.Αν δεν γίνει φέτος το πρωτάθλημα, του χρόνου πάνω από το 30% των ομάδων δεν θα συμμετάσχουν! Κι αυτό είναι λογικό, αφού ήδη έχουν αλλάξει οι συνήθειες, οι τρόποι ζωής κλπ.

Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι, πριν βγουν και πάρουν αποφάσεις που δεν είναι προς το συνολικό καλό”.Oσον αφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είπε: «Θα περιμένουμε να μάθουμε το συνολικό αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή και ύστερα θα πάρουμε τις όποιες αποφάσεις πρέπει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε θα υποβιβαστούν! Όσο για τους ομίλους και τη συνέχεια, όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή. Όμιλος που θα έχει ελάχιστες απώλειες, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Για τους υπόλοιπους, θα το δούμε, όταν έχουμε την πλήρη εικόνα. Υπομονή μέχρι την Πέμπτη».

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ