Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚορυφώνονται οι συναντήσεις αθλητών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Κορυφώνονται οι συναντήσεις αθλητών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Κρίσιμες είναι οι ώρες-μέρες που διανύουμε για το μέλλον του αθλητισμού και των ακαδημιών.

Μάλιστα, αύριο, Πέμπτη (4/2) αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές συζητήσεις αθλητών με τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη έτσι ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα και οι πιθανές λύσεις εν μέσω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, τόσο οι παίκτες της Γ’Εθνική θα έρθουν σε επαφή με τον Αυγενάκη όσο και ο ΠΣΑΚ, ο οποίος αναφέρει σε ανακοίνωση του: «Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δεκτό το αίτημα για συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα δεχθεί αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στο γραφείο του και ώρα 13:30, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη, τους αντιπροέδρους Λίνο Χρυσικόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς και τον ταμία Φώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις των καλαθοσφαιριστών, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις».

Επιπλέον, εκπροσώπηση θα υπάρξει και το βόλεϊ.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ