Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ«Κιβωτός του Κόσμου»: Έτσι έφτασε στα χέρια του πάτερα Αντωνίου η πλαστή...

«Κιβωτός του Κόσμου»: Έτσι έφτασε στα χέρια του πάτερα Αντωνίου η πλαστή επιστολή -Τι κατέθεσε ο ίδιος

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τις καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών από τον πατέρα Αντώνιο, με ποιον τρόπο έφτασε η πλαστή επιστολή στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, η πλαστή επιστολή στον πατέρα Αντώνιο φέρεται να έφτασε με κίτρινο φάκελο μέσω ταχυδρομείου, με καλλιγραφικά στοιχεία, παρότι η επιστολή είναι γραμμένη ανορθόγραφα. Ήταν πειστική αποστολή, όπως υποστηρίζουν, καθώς είχε όλα τα στοιχεία, γραμματόσημα από επαρχιακή πόλη κτλ.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο φάκελος αυτός απορρίφθηκε και κρατήθηκε μόνο η επιστολή που ήταν μέσα. Όταν παραδόθηκε στη δικαιοσύνη ως στοιχείο για την υπόθεση, είχαν δεδομένο ότι ο νεαρός είχε ήδη καταθέσει και είχε ανακαλέσει την πρώτη κατάθεσή του λέγοντας ότι δεν έχει συμβεί τίποτα με τον πατέρα Αντώνιο και ότι όλα ήταν σκευωρία, θεωρώντας μάλιστα ότι σε αυτό προσαρμόστηκε και η μητέρα του.

Έτσι, η πλευρά του πατρός Αντωνίου θεώρησε ότι η επιστολή είναι γνήσια καθώς έφερε και τις σφραγίδες από το τοπικό ΚΕΠ της Λάρισας. Ωστόσο, μετά τις νέες εξελίξεις, δέχονται την πλαστότητα γιατί φαίνεται να επικοινώνησαν και με την πλευρά του δήμου Λάρισας και με τις τοπικές Αρχές.

Την ίδια στιγμή, πριν από λίγες ώρες η πλευρά του πατρός Αντωνίου κατέθεσε και μία φωτογραφία του νεαρού που ανακάλεσε την κατάθεσή του ο οποίος κρατά, για να μην υπάρξει καμία παρανόηση και θεωρήσουν ότι έχει ανασκευάσει, τη δεύτερη κατάθεση που έχει δώσει, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι αυτός την έχει δώσει και ότι ανακαλεί.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ