Καμία μέριμνα για τον εμβολιασμό των τελωνειακών

Καμία μέριμνα μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς για τον εμβολιασμό των τελωνειακών, ειδικά αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως συμβαίνει με την Κακαβιά.

Στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς υπηρετούν περίπου 40 τελωνειακοί υπάλληλοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται εδώ και ένα χρόνο είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Η πανδημία εξακολουθεί να σαρώνει και την Αλβανία και οι ίδιοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους που κινούνται προς και από την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι έχουν επιμείνει στην ανάγκη του εμβολιασμού τους από τα αδιάθετα εμβόλια, όπως συμβαίνει και με τους αστυνομικούς, με την διαφορά ότι ως τώρα δεν υπήρξε καμία μέριμνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της κεντρικής κυβέρνησης.

Προφανώς η Αθήνα αντιλαμβάνεται με καθυστέρηση την κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα αλλά με δεδομένο ότι ο Απρίλιος για την Αλβανία είναι μήνας εκλογών και η κίνηση αναμένεται να είναι μεγάλη, θα πρέπει να καταλάβει την ανάγκη για άμεσο εμβολιασμό των τελωνειακών και να δώσει λύση.