Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι στο εξής η πορεία των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού θα επανακαθορίζεται κάθε Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία η επιτροπή των ειδικών θα συνεδριάζει και θα δίνει το «πόρισμά» της στην κυβέρνηση, για τις αποφάσεις της οποίας θα ενημερώνονται οι πολίτες το απόγευμα της ίδιας ημέρας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Έτσι την Παρασκευή αναμένεται να ληφθούν και να ανακοινωθούν αποφάσεις για την επιστροφή της Γ’ Λυκείου αλλά και για την λειτουργία της αγοράς.

Εξάλλου, ο κ. Ταραντίλης αναφέρθηκε στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr  του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από σήμερα το απόγευμα (σ.σ.: μετά τις 18:00) κι ακολούθως θα ξεκινήσουν τα ραντεβού για τους άνω των 85 ετών. Το ραντεβού θα κλείνεται με τρεις τρόπους.

Οσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα πάρουν μήνυμα με το οποίο θα ενημερώνονται για το ραντεβού και θα χρειάζεται μόνο η επιβεβαίωσή του

Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα και με χρήση ΑΜΚΑ να δουν αν ανήκουν στην ομάδα εμβολιασμού

Με ραντεβού που κλείνεται είτε σε φαρμακεία είτε σε ΚΕΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here