Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΙΩΑΝΝΙΝΑΙωάννινα: Μυστήριο Με Την Πληροφορία Για Συντρίμμια Του Αεροσκάφους Στο Δίκορφο (Pics)

Ιωάννινα: Μυστήριο Με Την Πληροφορία Για Συντρίμμια Του Αεροσκάφους Στο Δίκορφο (Pics)

Ερευνάται η εγκυρότητα της πληροφορίας που δόθηκε  νωρίς το πρωί στις ομάδες έρευνας που επιχειρούν στο Ζαγόρι για τον εντοπισμό του μικρού εκπαιδευτικού αεροσκάφους τα ίχνη του οποίου χάθηκαν  από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η πληροφορία αφορούσε στον εντοπισμό συντριμμιών σε χαράδρα ανάμεσα στο Δίκορφο και την Ελάτη κοντά στους Ασπραγγέλους και δόθηκε από έναν  άνδρα που δήλωσε κυνηγός.

Σημειώνεται ότι   η περιοχή την οποία αφορούσε η πληροφορία βρίσκεται  σε αντίθετη κατεύθυνση  από την περιοχή όπου γίνονται όλες αυτές τις ημέρες οι  έρευνες .

 Άμεσα όλες οι ομάδες έρευνας  κατευθύνθηκαν στο Δίκορφο Κεντρικού Ζαγορίου χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει   ούτε τον άνδρα που έδωσε την πληροφορία ούτε και κάποιο τμήμα του αεροσκάφους .

Στην περιοχή   επιχειρούν και εναέρια μέσα καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές.

Υπενθυμίζεται ότι   η  σημερινή   επιχείρηση Έρευνας – Διάσωσης  ξεκίνησε νωρίς το πρωί  στον ορεινό όγκο της περιοχής Μηλιωτάδες ΒΑ του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ