Θανάσης Τρομπούκης: «Όσοι θέλουν να ανέβουν να παίξουν μεταξύ τους και οι αρνητές να μην υποβιβαστούν»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης με δήλωσή του τάχθηκε κατά της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και πρότεινε μία εναλλακτική πρόταση για όσες ομάδες επιθυμούν να διεκδικήσουν την άνοδο.

photo: intime.gr

Ο Θανάσης Τρομπούκης θεωρεί δικαιότερο να μην διεξαχθεί καθόλου το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική, να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στα τοπικά και όσες ομάδες έχουν την οικονομική ευρωστία να διεκδικήσουν την άνοδο, να παίξουν μεταξύ τους για αυτή.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορείς στον «κουβά» της ανόδου δέκα σωματείων, να θέλεις να τους βάλεις όλους να παίξουν χωρίς ουσιαστικό νόημα.

Αν θέλουν αυτές οι ομάδες να ανέβουν ας παίξουν μεταξύ τους, για να κριθεί η άνοδος. Υπάρχει μεγάλη αντίδραση από τα σωματεία της Γ’ εθνικής, που από τη μεριά τους έχουν δίκιο, αφού έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα και κυρίως οικονομικά.

Σε μια περίοδο που όλα είναι κλειστά, ζητείται από τους προέδρους να βάλουν ακόμη πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη! Αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεν είναι σωστό. Ακόμη – ακόμη και στα τεστ δεν υπάρχουν εγγυήσεις, που να εξασφαλίζεται πως θα γίνουν δωρεάν. Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά;

Η ΕΠΣ  Άρτας είναι άκρως αντίθετη με το άνοιγμα της Γ’ εθνικής που ουσιαστικά γίνεται προς όφελος κάποιων σωματείων που οικονομικά είναι εύρωστα! Αντίθετα έχουμε να προτείνουμε το ίσως αυτονόητο για την περίσταση. Να μείνουν όλες οι ομάδες στην ίδια κατηγορία, με δεδομένο πως η χρονιά χάθηκε και αν θέλουν δέκα ομάδες να ανέβουν ας παίξουν μεταξύ τους, για την άνοδο.

Πιστεύω πως αυτή είναι μια πρόταση λογική και καλύπτει όλες τις ομάδες. Άλλωστε το έχω συζητήσει με κάποιους συναδέλφους μου και οι οποίοι δείχνουν να συμφωνούν. Ποτέ δεν είναι αργά, όταν πρόκειται για πρόταση που αφορά το καλό συνόλου».