Η DJI μετά τα drones και τα gimbals πέρασε στον τομέα των action καμερών το 2019 με την πρώτη της Action κάμερα και τώρα ήρθε η ώρα για τη συνέχεια. Η νέα DJI Action 2 είναι μικρή και τετράγωνη και το εξωτερικό της είναι από κράμα αλουμινίου. Αυτό που την ξεχωρίζει είναι πως πρόκειται για modular κάμερα η οποία δέχεται μαγνητικά επιπλέον στοιχεία.

Ο κύριος αισθητήρας είναι 1/1.7” με 12MP ανάλυση, 155 μοίρες FoV και f/2.8. Καταγράφει 4K video στα 120fps σε 16:9 και 60fps σε 4:3 με maximum bitrate 130Mbps. Διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB και παίρνει microSD έως 256GB. Η μπαταρία είναι 580mAh και υπάρχουν διαθέσιμα τα modes της DJI όπως το Rocksteady 2.0 και HorizonSteady, ενώ είναι αδιάβροχη για έως και 10 μέτρα βάθος.

Τα modules κολλάνε μαγνητικά ενώ διαθέτουν και ένα clip για περισσότερη ασφάλεια. Περιλαμβάνουν μία οθόνη touchscreen 1.76 ιντσών με 500nits φωτεινότητας μαζί με 4 μικρόφωνα για καλύτερη καταγραφή ήχου και επέκταση μπαταρίας που επιτρέπει την καταγραφή για 160 λεπτά. Δέχεται επίσης και μία σκέτη επέκταση μπαταρίας 1.300mAh που επιτρέπει την καταγραφή για 180 λεπτά.

Από εκεί και πέρα αναμένεται μία πληθώρα μαγνητικών αξεσουάρ για χρήση σε οποιοδήποτε σενάριο και δραστηριότητα. Διατίθεται ακόμα και ένα μεταλλικό μενταγιόν που μπορείτε να φορέσετε κάτω από την μπλούζα σας και να έχετε μία πρώτου προσώπου λήψη με την κάμερα.

Είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία και θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές Νοεμβρίου. Το Power Combo που περιλαμβάνει την κάμερα και την έξτρα μπαταρία κοστίζει €409 και το Dual-Screen Combo με την κάμερα και την οθόνη κοστίζει €529.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here