- 70λεπτά
- Εύκολη
- 6 Μερίδες
Συστατικά
- 2Κρεμμύδια
- 2κ.σ.Δυόσμος
- 2κ.σ.Κόλιανδρος
- 0.5κ.γλ.Αλάτι
- 1Ξύσμα λεμονιού
- 1κ.σ.Μέλι
- 0.5κ.γλ.Κύμινο
- 1κ.σ.MAGGI Νοστιμιά
- 2κ.σ.Ξύδι
- 4κ.σ.Ελαιόλαδο
- 100γρ.Τοματίνια
- 4Παντζάρια
- 2φλιτζάνια Φακές βρασμένες
Εκτέλεση
70 λεπτά
Βήμα 1
Πλύνετε καλά με ένα σφουγγαράκι τα παντζάρια, καθαρίστε τα κρεμμύδια και τυλίξτε τα ένα ένα με αλουμινόχαρτο.
Βήμα 2
Ψήστε για 60 λεπτά στον φούρνο στους 170 βαθμούς. Παράλληλα σε ένα μπολ ρίξτε όλα τας υλικά για το ντρεσινγκ και ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Αδειάστε μέσα τις φακές, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, τον δυόσμο, τον κόλιανδρο και ανακατέψτε απαλά.
Βήμα 4
Όταν ψηθούν τα κρεμμύδια και τα παντζάρια βγάλτε μέσα από το αλουμινόχαρτο και κόψτε κυδωνάτα σε 8 κομμάτια το κάθε λαχανικό.
Βήμα 5
Ρίξτε μέσα στην σαλάτα, ανακατέψτε και σερβίρετε άμεσα ή συντηρήστε στο ψυγείο.