Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΗ Πάργα "παρέδωσε" τα κλειδιά της εστίασης

Η Πάργα “παρέδωσε” τα κλειδιά της εστίασης

Δυναμική ήταν η παρουσία της Πάργας στο πανελλήνιο κάλεσμα του Φορέας Εστίασης Greece που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της χώρας και κατά τη διάρκεια του οποίου επαγγελματίες της εστίασης παρέδωσαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους, ζητώντας περισσότερα μέτρα στήριξης.

Στον πιο τουριστικό Δήμο της Ηπείρου στην κινητοποίηση συμμετείχαν περίπου 80 (από τα 120 μέλη) του Συλλόγου Εστίασης ενώ η όλη διαδικασία εξελίχθηκε στην παραλία και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσοβίλης , ανέφερε ότι τόσο η Πάργα όσο και άλλες τουριστικές περιοχές αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα αφού οι επιχειρήσεις δουλεύουν μόνο σεζόν και προσπαθούν να επιβιώσουν τον υπόλοιπο χρόνο.

“Η σεζόν πέρσι κύλησε με τα γνωστά προβλήματα και τους περιορισμούς” τόνισε ο κ. Τσοβίλης, ευελπιστώντας ότι με την κινητοποίηση αυτή θα ακουστεί η φωνή τους και η κυβέρνηση θα σκύψει με μεγαλύτερη προσοχή στην συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ