Το 2020 μας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες οι οποίες απείλησαν ακόμα και την ίδια μας τη ζωή. Με βασικό σύνθημα όλοι μαζί μπορούμε πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι δυσκολίες του τρέχοντος έτους δεν σταματάνε καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών έπληξαν πολλές περιοχές.

Μια από αυτές τις περιοχές που επλήγησαν είναι η Καρδίτσα καθώς όπως χαρακτηριστικά διαφαίνεται βρέθηκε για τα καλά στο μάτι του μεσογειακό κυκλώνα.

Η μετά-Ιανού εποχή έφερε τους κάτοικους της Π.Ε. Καρδίτσας αντιμέτωπους με εικόνες βιβλικής καταστροφής. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά είναι απαραίτητη η επιστράτευση της γνωστής σε όλους μας φράσης: 

ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ.

Το κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας καλεί τον καθένα από εμάς να βοηθήσει όπως μπορεί στέλνοντας συγκεκριμένα είδη τα οποία είναι απαραίτητα για τους συνανθρώπους μας.

Θα ήταν καλό το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας να εκδώσει κάλεσμα ώστε να προβούμε στη συλλογή και αποστολή προϊόντων.

Εάν ωστόσο δεν γίνει συλλογική προσπάθεια μπορεί ο καθένας να αποστείλει τα είδη αυτά δωρεάν καθώς το ΚΤΕΛ Καρδίτσας αναλαμβάνει τη μεταφορά τους.

Με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη συμπαράσταση και την αλληλοβοήθεια ας προσφέρει ο καθένας από εμάς ότι μπορεί. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here