Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας μας καλεί αυτά τα Χριστούγεννα να διαβάσουμε, να...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας μας καλεί αυτά τα Χριστούγεννα να διαβάσουμε, να διασκεδάσουμε να ονειρευτούμε!

Μια διαχρονική αξία όπως είναι η ανάγνωση των βιβλίων φέρνει στο προσκήνιο αυτές τις γιορτινές μέρες η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα η συντροφιά ενός βιβλίου αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς μέσα από τις σελίδες τους μπορούμε να ταξιδέψουμε, να ονειρευτούμε, να διασκεδάσουμε και να επικοινωνήσουμε με τους αγαπημένους μας ήρωες.

Μάλιστα η Δημοτική Βιβλιοθήκη ξεχώρισε μερικούς τίτλους βιβλίων για τις γιορτές και τους παρουσιάζει μέσα από την ιστοσελίδα της στους αναγνώστες οι οποίοι μπορούν να τα δανειστούν και να περάσουν όμορφα τις μέρες των γιορτών.

Η αναζήτηση μπορεί να γίνει στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης:https://prevezalib.openabekt.gr και η επικοινωνία με τους βιβλιοθηκονόμους μέσω τηλεφώνου: 2682029889 στο email: dbprevezas@yahoo.gr ή με αποστολή μηνύματος στο messeger.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους να παραλάβουν από τη Βιβλιοθήκη τα βιβλία τους.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ