Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ' ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣΕΠΟ | Θα χρειαστεί ανακήρυξη πρωταθλητών για άνοδο στη Γ’ Εθνική

ΕΠΟ | Θα χρειαστεί ανακήρυξη πρωταθλητών για άνοδο στη Γ’ Εθνική

Με την διεξαγωγή των ερασιτεχνικών (τοπικών) πρωταθλημάτων να απομακρύνεται καθώς στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια, το πρόβλημα που προκύπτει είναι το ποιες ομάδες να ανεβούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ενώσεις τη γνωστοποίηση «πρωταθλητών» ή καλύτερα να πούμε ομάδων που θέλουν να αγωνιστούν στην Εθνική κατηγορία της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν τη δυνατότητα και επένδυσαν σε μια άνοδο θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να προβιβαστούν.

Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα – πρόσκληση σε ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική να το γνωστοποιήσουν. Αν αυτές οι ομάδες είναι περισσότερες από ότι προβλέπει η προκήρυξη τότε ή θα διεξαχθεί κλήρωση (το πιθανότερο) ή θα γίνει κάποιο μίνι τουρνουά η αγώνας μπαράζ για αν αναδειχθεί η ομάδα που θα ανέβει.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ