Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, συνεχίζοντας και εντείνοντας τις επαφές του στο Νομό επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τη ΒΙΠΕ και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν εκεί.

Μια από τις στάσεις του ήταν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ‘’Foppen’’ στην Πρέβεζα.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία που εδρεύει στο Νομό, που ανήκει σε έναν παγκόσμιο κολοσσό όπως αυτόν της Hilton, απασχολώντας 300 και πλέον υπαλλήλους και δραστηριοποιείται στην τυποποίηση σολομού, χελιού και πέστροφας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υποψήφιος Βουλευτής συνάντησε τη  Γενική Διευθύντρια της Foppen κα Βίκυ Νίκου, με την οποία συζήτησαν θέματα που απασχολούν το Νομό, ενώ αναφέρθηκαν και στην έλλειψη σημαντικών υποδομών στο χώρο της Βιομηχανικής περιοχής.

Στη συνέχεια η Γενική Διευθύντρια ξενάγησε τον Υποψήφιο Βουλευτή στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ασφαλείς για το περιβάλλον και τους εργαζόμενους, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν, επιδιώκοντας την άμεση επαφή και το διάλογο με την κοινωνία, ακούγοντας και απαντώντας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here