Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο ύποπτος εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα.

Στην περιοχή Δαφνούλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στην Άρτα. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε βρει καταφύγιο στα βουνά της περιοχής μετά τη δολοφονία του πεθερού του, ώστε να διαφύγει τη σύλληψη.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία τον αναζητούσε για τη δολοφονία του πεθερού του. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του, ενώ πυροβόλησε και κατά της πρώην συζύγου του.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος ήρθε τετ-α-τετ με βοσκό της περιοχής, ο οποίος τον ρώτησε γιατί βρίσκονταν εκεί, με τον 29χρονο να απαντά πως βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενείς του.

Τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, ο φερόμενος ως δράστης, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here