Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΕντάχθηκε στο "Φιλόδημος ΙΙ" το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Πρέβεζας

Εντάχθηκε στο “Φιλόδημος ΙΙ” το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Πρέβεζας

Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για την δημιουργία σύγχρονων υποδομών φιλοξενίας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς της Πρέβεζας αφού η υπηρεσιακή γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών υπέγραψε την ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” του έργου “Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Πρέβεζας” συνολικού προϋπολογισμού 438.000,00 € με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πρέβεζας.

Η πρόταση κατατέθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου , οι ίδιοι πόροι που θα δαπανηθούν ανέρχονται στις 66.000,00 ευρώ, ενώ η απόφαση έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Το καταφύγιο θα κατασκευαστεί στο Νεοχώρι στη θέση του παλιού, ενώ οι προδιαγραφές του θα είναι υψηλές και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γραφείο διοίκησης και διαχείρισης, αίθουσα προσωπικού,αποθήκη τροφών και υλικού, αίθουσα διαμονής για τα φιλοξενούμενα ζώα και γενικότερα χώρους που θα διασφαλίζουν την υγιεινή και την προστασία των ζώων.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ