Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΠΡΕΒΕΖΑΕνημερωτική δράση από την 1η ΤΟΜΥ Πρέβεζας με θέμα τον υγιή ύπνο

Ενημερωτική δράση από την 1η ΤΟΜΥ Πρέβεζας με θέμα τον υγιή ύπνο

Ενημερωτική Δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα 3/4/2024 από την 1η ΤΟΜΥ στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Κ.Η.Φ.Η» Δήμου Πρέβεζας με θέμα τον υγιή ύπνο

Το επιστημονικό προσωπικό της 1ης ΤΟΜΥ αναφέρθηκε στα οφέλη του   ποιοτικού   ύπνου, τονίζοντας την καθοριστική σημασία του  στην υγεία και στην νοητική  ευεξία του ανθρώπου  σε όποια  ηλικία και αν βρίσκεται, αλλά και στις διαταραχές που οδηγούν στην κακή ποιότητα του ύπνου, τονίζοντας ότι η αϋπνία είναι μακράν η συνηθέστερη διαταραχή ύπνου και επηρεάζει το 30% των ενηλίκων.

Τέλος αναφέρθηκαν  και στους τρόπους αντιμετώπισης.

Με το διάλογο που πραγματοποιήθηκε  στο τέλος της ομιλίας, εκφράστηκαν  προσωπικά βιώματα των  ωφελούμενων σχετικά με το θέμα.

Ο ύπνος δεν είναι πολυτέλεια, είναι τόσο απαραίτητος για την καλή υγεία όσο είναι η διατροφή και η άσκηση.

Η Δομή “Κ.Η.Φ.Η. στο Δήμο Πρέβεζας” έχει ενταχθεί στο Ε.Π. “Ήπειρος 2021-2027”, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ