Δύο βουλευτές της Ηπείρου στο νέο κυβερνητικό σχήμα

156

Δύο βουλευτές της Ηπείρου ο Γιώργος Στύλιος από την Άρτα και ο Γιώργος Αμυράς από τα Ιωάννινα περιλαμβάνονται στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, αναλαμβάνει καθήκοντα Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για ειδικά ψηφιακά έργα και το κτηματολόγιο και ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Περιβάλλοντος, αρμόδιος για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε ανάρτησή του ο κ. Γιώργος Στύλιος αναφέρει: “Mε απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη και η ευθύνη βαριά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την τιμή που μου έκανε και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους πολίτες της Άρτας που με στηρίζουν με την ψήφο και την αγάπη τους. Το να υπηρετεί κάποιος τη χώρα από θέσεις ευθύνης είναι πατριωτικό καθήκον.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που περνάμε, πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε δύσκολο δρόμο, αλλά θα τα καταφέρουμε.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here