Με τον Τάκη Παππά θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ η Δόξα-Πύρρου Άρτας ανακοινώνοντας την πρόσληψη του έμπειρου Γιαννιώτη προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τη συνεργασία με τον προπονητή Τάκη (Δημήτρης) Παππά, για να αναλάβει καθήκοντα προπονητή του ανδρικού τμήματος, αποφάσισε το χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, αφού οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό τόπο, τόσο στη φιλοσοφία όσο και στη λειτουργία του τμήματος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα αποφασίστηκε η ενίσχυση του τμήματος, με τρεις τουλάχιστον μεταγραφές, τις οποίες υπέδειξε ο προπονητής, από μια λίστα 15 παικτών, επιπέδου Β’  Εθνικής & Γ΄ Εθνικής.

Ο 53χρονος Γιαννιώτης προπονητής είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα καλαθοσφαίριση με μεταπτυχιακό τίτλο master στη Φυσική Αγωγή & ειδικότητα Προπονητική του Πανεπιστημίου Central MichiganUniversity (CMU) των Η.Π.Α.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στον ιστορικό σύλλογο ΑΓΣΙ για οχτώ χρόνια, με συμμετοχή στο Α τοπικό & την Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια δούλεψε σε όλες σχεδόν τις ομάδες των Ιωαννίνων και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους αναδείχθηκε πρωταθλητής Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, παίρνοντας το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική με το Σπάρτακο Ιωαννίνων πρόπερσι & την ΚΑΕ Παραμυθιά φέτος.

Με την ευχή για υγεία και αγωνιστική επιτυχία, τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here