Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιαλύεται ο αθλητισμός – Σε αδιέξοδο Football League και Γ’ Εθνική!

Διαλύεται ο αθλητισμός – Σε αδιέξοδο Football League και Γ’ Εθνική!

Η κυβερνητική απόφαση για «λουκέτο» στον αθλητισμό μέχρι τις 7 Γενάρη οδηγεί στην εξαθλίωση αθλητές και ομάδες σε Football League και Γ’ Εθνική.

Με απόφαση της κυβέρνησης θα παραμείνουν στον… πάγο όλα τα πρωταθλήματα για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα, εκτός της Super League 1 και της Basket League.

Κι αν για την Super League 2 υπάρχει… ανοιχτό παράθυρο για δράση εντός του 2020, χιλιάδες αθλητές και ομάδες επαγγελματικών και μη κατηγοριών οδηγούνται στα όριά της διάλυσης έπειτα από την παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Football League και Γ’ Εθνική, αλλά και γενικότερα το σύνολο του αθλητισμού θα εξακολουθήσουν να βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση για το πότε θα επιστρέψουν στη δράση.

Στις 7 Ιανουαρίου μάλιστα θα έχει συμπληρωθεί ένα διάστημα 9 εβδομάδων αποχής από τις προπονήσεις και αν κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό για να επιστρέψουν σε ρυθμό αγωνιστικής κατάστασης θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος…

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ