Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΔιακοφώτης: ««Κοινή γραμμή για όλους!»

Διακοφώτης: ««Κοινή γραμμή για όλους!»

Πριν μία εβδομάδα μέσω της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία η ΕΠΣΗ εκφράστηκε από τα σωματεία η άποψη για πρόωρη διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων.

Παράλληλα ξεκίνησε μια συζήτηση για το αν τελικά πρέπει ή όχι να μπει «παύλα» στη φετινή χρονιά. Κάτι όμως για το οποίο ουδείς μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα αφού τις αποφάσεις θα τις λάβει ο ΕΟΔΥ και στη συνέχεια θα ενημερωθούν ΕΠΟ και Ενώσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθούν. Μάλιστα στο «παιχνίδι» μπαίνουν ποδοσφαιριστές και ΠΣΑΠ που ζήτησαν τηλεδιάσκεψη με την ΕΠΟ για να εκφράσουν και τις δικές τους απόψεις.

Για την τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες: «Εστάλη ένα αίτημα στην ΕΠΟ από τους παίκτες μαζί με τον ΠΣΑΠ προκειμένου να υπάρξει μια επικοινωνία. Απ’ ότι καταλαβαίνω, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να ξεκαθαρίσουν ότι η ΕΠΟ δεν επιθυμεί την πρόωρη διακοπή των διοργανώσεων. Βέβαια και εμείς από την πλευρά μας ουδέποτε έχουμε αναφέρει κάτι τέτοιο. Περιμένουμε βέβαια τα δεδομένα που θα προκύψουν για να μπορέσουμε να κάνουμε σχεδιασμό».

Για το μέλλον του ποδοσφαίρου: «Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ως πιθανή έναρξη των προπονήσεων στον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο την 7η Ιανουαρίου. Αν αρχίσουν τότε οι προπονήσεις, εκτιμώ ότι τον Φεβρουάριο μπορούν να επανεκκινήσουν οι διοργανώσεις. Είμαστε σε αναμονή».

Για προκηρύξεις και πρωταθλήματα: «Έχουμε ήδη χάσει δύο μήνες και είναι σίγουρο ότι πρωταθλήματα δεν μπορούν να γίνουν ούτε τον Ιανουάριο. Ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση που αυτό γίνει το Φεβρουάριο θα πρέπει να αλλάξουν οι προκηρύξεις για να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο η σεζόν. Αυτό επίσης που θέλω να τονίσω είναι ότι θα ακολουθηθεί κοινή γραμμή για όλους. Ότι γίνει για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα που έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα με την πανδημία, θα γίνει και στην Κρήτη και στα νησιά. Δεν μπορούν για παράδειγμα να αγωνίζονται οι ομάδες της Κρήτης στην Γ’ Εθνική και να μην επιτρέπεται να παίξουν στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα των Ενώσεων αλλά και για τα γυναικεία. Θα δούμε συνολικά το ποδόσφαιρο και όχι κατά περιοχές».

Για το «λουκέτο» που θέλουν οι ομάδες του Ηρακλείου: «Ενημερώθηκα από τον κ. Τζώρτζογλου και τον κ. Κουτεντάκη, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία, ότι πολλές ομάδες του Ηρακλείου εξέφρασαν την επιθυμία να σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός, από τη στιγμή που δεν προβλέπεται ακόμα και αν επιτραπούν οι αγώνες, να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Προς στιγμήν πάντως από σωματεία από άλλες Ενώσεις δεν έχει εκφραστεί άποψη για να μην γίνει επανεκκίνηση. Όμως όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις οδηγίες που θα δοθούν από τους λοιμωξιολόγους και τότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ