Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιαδικτυακό Σεμινάριο για την Ανάπτυξη Διαδημοτικής Συνεργασίας

Διαδικτυακό Σεμινάριο για την Ανάπτυξη Διαδημοτικής Συνεργασίας

Στις 26 Φεβρουαρίου το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για την Καλή Διακυβέρνηση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG Reform), της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου (ΙΠΑ) και την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, διοργανώνουν, σε εθνικό επίπεδο, διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη της διαδημοτικής συνεργασίας.

Το σεμινάριο αφορά στην παρουσίαση του «Εγχειριδίου για τη Διαδημοτική Συνεργασία στην Ελλάδα», με στόχο την ευαισθητοποίηση των Δήμων της χώρας ως προς την ανάπτυξη πρωτοβουλιών διαδημοτικής συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και την από κοινού αναζήτηση ευκαιριών.

Το «Εγχειρίδιο» βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή εδώ!!

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) είναι ελεύθερη, η διάρκειά του είναι από 11:00 π.μ. έως και 12:30 μ.μ., ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο σύνδεσμο: https://zoom.us/j/95051992616 με ID: 950 5199 2616, προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

Παράλληλα θα γίνεται και αναμετάδοση του σεμιναρίου μέσω live streaming εδώ του facebook καθώς και από το youtube παρακάτω!!

Σημαντικό επίσης είναι το ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν τυχόν απορίες- ερωτήσεις και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα χαιρετήσει ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ