Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΔημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε "προβληματικά" σημεία του...

Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε “προβληματικά” σημεία του Δήμου Πρέβεζας

Στη δημοπράτηση του έργου βελτίωση βατότητας-κατασκευή τεχνικών- σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πρέβεζας προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω προγραμματικής σύμβασης της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου.

Το έργο προϋπολογισμού 282.200,00 ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καθαρισμούς τάφρων, εκσκαφές, κατασκευές από σκυρόδεμα,ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις.

Το έργο θα κατασκευαστεί βάση της μελέτης που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα και βλάβες που δημιουργούν οι χωμάτινες οδοί σε αυτοκίνητα κατοίκων αλλά και κτηνοτροφικών μονάδων που υπάρχουν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν την οδό Ομήρου στην Δροσιά, την οδό σύνδεσης οικισμού Νεοχωρίου με επαρχιακή οδό Αγ. Θωμά (περιοχή Λιβαδάκι) , μια ανώνυμη οδός εντός οικισμού Δημοτικού Διαμερίσματος Νικόπολης καθώς και δύο δρόμοι που συνδέουν τον οικισμό με κτηνοτροφικές μονάδες σε Αρχάγγελο και Ν.Σαμψούντα αντίστοιχα.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ