Δείτε ζωντανά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού με τα νέα μέτρα

Νέα αυστηρά μέτρα ανακοινώνει ο πρωθυπουργός με Διάγγελμα του στον Ελληνικό λαό ενώ καλπάζει ο κορονοϊός και σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ. Ο πρωθυπουργός ακριβώς στις 12:00 ανακοινώνει όλα τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα. Δείτε Live το Διάγγελμα Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Διάγγελμα του ανακοινώνει τα μέτρα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο νέο πακέτο μέτρων που θα ακολουθήσει το μήνυμα του Πρωθυπουργού στον ελληνικό λαό και θα εξειδικεύσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας, θα ανακοινωθούν μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρηματιών της εστίασης λόγω του λουκέτου που θα μπεί στον κλάδο παραμένοντας σε λειτουργία μόνο για delivery και take away.

Από Δευτέρα θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα που ανακοινώνει στο διάγγελμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DNEWS αν και χθες κύκλοι διέρρεαν ότι δεν θα υπάρξει απαγόρευση για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, το μέτρο είχε κλειδώσει εδώ και μέρες ενώ το ίδιο είχε συμβεί με το μέτρο του lockdown στην εστίαση με μοντέλο Μαρτίου.

Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά σε όλες τις περιοχές της χώρας διότι στην κυβέρνηση βλέπουν ότι η εξάπλωση του ιού δεν φαίνεται να επηρεάζει τις σχολικές μονάδες και το προσωπικό τους.