Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΠΑΡΓΑΔήμος Πάργας: Συζήτηση με τους δημότες της ΤΚ Βουβοποτάμου

Δήμος Πάργας: Συζήτηση με τους δημότες της ΤΚ Βουβοποτάμου

Στην Τοπική Κοινότητα Βουβοποτάμου συνέχισε ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς την άμεση επικοινωνία του με τους πολίτες την Κυριακή 18/10.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους Δημήτριο Μάρκου και Δημήτριο Μπούσιο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής και τις λύσεις που έχουν δοθεί, καθώς και όσες έχουν δρομολογηθεί. Ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση με τον λόγο να δίνεται σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι μπόρεσαν άμεσα να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Ενδεικτικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν

:• Ο καθαρισμός των αυλάκων

• Η διεκδίκηση από την Περιφέρεια Ηπείρου της δημιουργίας πεζοδρομίου επί της Εθνικής Οδού που διασχίζει τον Βουβοπόταμο

• H έναρξη λειτουργίας του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Βουβοποτάμου από την επόμενη εβδομάδα. Το ιατρείο έχει εξοπλιστεί με τα απαραίτητα και θα ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικασίες για την παραχώρηση του.

• Δράσεις καλλωπισμού του χωριού

Επόμενος σταθμός της επικοινωνίας με τους πολίτες είναι η Τοπική Κοινότητα Λούτσας της επόμενη Κυριακή 25/10 στις 11.30.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ