Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΔήλωση στήριξης από τον Υπουργό Τουρισμού και υποψηφίου της Ά Αθηνών, Βασίλη...

Δήλωση στήριξης από τον Υπουργό Τουρισμού και υποψηφίου της Ά Αθηνών, Βασίλη Κικίλια στον Στέργιο Γιαννάκη

Ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής στην Ά Αθηνών, με την σιγουριά της επανεκλογής του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Πρέβεζας, Στέργιου Γιαννάκη, απέστειλε ένα βίντεο με διαδικτυακές ευχές δηλώνοντας την υποστήριξη του και την σημαντικότητα της επανεκλογής του Στέργιου Γιαννάκη στο Νομό της Πρέβεζας μεταξύ άλλων για την καλύτερη προώθηση και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Instagram, ο Στέργιος Γιαννάκης αναδημοσιεύοντας το βίντεο, ανέφερε:

«Ο Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Τουρισμού που έχει αποδείξει ότι αγαπά την Πρέβεζα, και πιστεύει στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας, στέκεται δίπλα στον αγώνα μας και στη μεγάλη μας προσπάθεια να πάμε την Πρέβεζα μπροστά και ψηλά! Καλή επιτυχία και στον Υπουργό με τον 1o σταυρό στην Α’ Αθηνών.»

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ