Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΓ’ Εθνική: Τι θα ισχύσει με τα τεστ – Πιθανόν ένας γύρος

Γ’ Εθνική: Τι θα ισχύσει με τα τεστ – Πιθανόν ένας γύρος

Παρότι αύριο αναμένουμε την ΚΥΑ από την ΓΓΑ, όλα δείχνουν, ότι τα τεστ που θα πρέπει να διενεργούνται στις ομάδες της Γ’ Εθνικής θα είναι εβδομαδιαία.

Το κόστος για την διενέργεια των τεστ θα περάσει μέσω των Δήμων και της Περιφέρειας και έτσι οι ομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο, να δεχθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, αλλαγές θα έχουμε και στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, με τους αγώνες πιθανότατα να μειώνονται για να μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Το πιθανότερο σενάριο θα είναι η διεξαγωγή ενός γύρου κάτι που θα προβλέπεται και στην προκήρυξη που θα αλλάξει η ΕΠΟ το ερχόμενο διάστημα.

Επιτέλους, θα έχουμε σέντρα!

Και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον ΠΣΑΠ που έκανε μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, να απαλλαχθούν οι ομάδες το κόστος των τεστ και να έχουμε και λιγότερη δράση για να μην εκτοξευτούν τα κόστη των διοικήσεων.

Μια ανάσα για πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέμεναν την σέντρα όλο αυτό το διάστημα και είχαν και ψυχολογική φθορά, εκτός της οικονομικής δυσκολίας. Πλέον, όμως τα βάσανά τους έληξαν. Θα ξαναμπούν γήπεδο!

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ