Γ’ Εθνική: Πότε θα κριθεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Η Γ’ Εθνική μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στην κανονικότητα και οι δηλώσεις συμμετοχής θα κρίνουν πολλά.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Γ’ Εθνικής έχει ήδη ξεκινήσει. Οι ομάδες πήραν το «πράσινο φως» για προπονήσεις και αρχίζουν σιγά σιγά να πατούν γήπεδο, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο με τα εβδομαδιαία τεστ το οποίο και θα πρέπει να τηρήσουν.

Το παραπάνω αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προκειμένου να δοθεί το τελικό Ok για την αγωνιστική δράση από τους ειδικούς και την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μπορούν να γίνουν έως και την Τετάρτη στις 12μ.μ. Ανάλογα με το πόσες ομάδες δηλώσουν πως θέλουν να συμμετέχουν στην συνέχιση του πρωταθλήματος, θα αποφασιστεί και ο τρόπος διεξαγωγής.

Η διεξαγωγή ενός γύρου με συγκεκριμένους αγώνες αποτελεί την κύρια σκέψη της επιτροπής της ΕΠΟ, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (5/3). Η Εκτελεστική Επιτροπή θα πάρει την τελική απόφαση μετά την εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει 7 ομάδες. Πρόκειται για τις Δαμάστα, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Κοζάνη, Γιούχτα, Οπούντιο Μαρτίνου, ΑΕ Νέαπολης και Άρη Ρεθύμνου.

Κάτι που σημαίνει, εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες πως η συντριπτική πλειοψηφία θα πάρει κανονικά στη συνέχιση της Γ’ Εθνικής, παρά τις αντιδράσεις που κατά διαστήματα έχουν ανακύψει.