Αυξήθηκαν σε 115 οι συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική

Αυξήθηκε ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας περισσότερες από 115 ομάδες έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Ανάμεσα στις 115 ομάδες βρίσκονται αυτές που έχουν στόχο την άνοδο, αλλά και ομάδες που επ’ ουδενί δεν θέλουν να υποβιβαστούν, αλλά βάζουν «νερό στο κρασί τους» προκειμένου να αποφύγουν αυτό το ενδεχόμενο που έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα το βράδυ υπάρχει προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενώ μέχρι τώρα και βάσει των επίσημων εγγράφων που έχουν σταλεί στην ομοσπονδία τρία είναι τα σωματεία που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και το έχουν επισυνάψει επισήμως με έγγραφο στην ΕΠΟ, με τις δικές μας πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.

Με βάση λοιπόν τους αριθμούς 22 ακόμα σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν την επιθυμία τους στην ομοσπονδία για το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στο νέο πρωτάθλημα.