Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΑπλήρωτοι για 5ο μήνα οι 25 επικουρικοί του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Απλήρωτοι για 5ο μήνα οι 25 επικουρικοί του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Οι 25 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας που είχαν προσληφθεί ως Επικουρικοί τον Ιούνιο μέσω μορίων του ΑΣΕΠ, παραμένουν απλήρωτοι για 5ο μήνα και κανείς υπεύθυνος δεν τους έχει δώσει μία απάντηση για το οπότε θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι περισσότεροι έχουν οικογένειες και παιδιά και αδυνατούν να τα ζήσουν, αφού εργάζεται μόνο ο ένας από το ζευγάρι, κάτι που έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας όλους τους εργαζόμενους.

Οι ίδιοι ωστόσο συνεχίζουν να εργάζονται στο Νοσοκομείο κανονικά κάνοντας τα ωράρια τους, δουλεύοντας ακόμη και Σαββατοκύριακα.

”Ντρεπόμαστε που είμαστε σε αυτή την θέση. Δουλεύουμε και δεν πληρωνόμαστε. Επιστρέφουμε σπίτι και η κατσαρόλα είναι άδεια. Ζούμε με δανεικά από συγγενείς και φίλους” δηλώνουν στο onprevezanews.gr, εργαζόμενοι σε αυτό το ιδιαίτερο καθεστώς όπως αυτό του Επικουρικού, με το μέλλον τους να είναι αβέβαιο.

Οι ίδιοι ζητούν από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να τους δοθεί μία απάντηση, που τους έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα ορισμένοι δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν και να φύγουν, βρίσκοντας άλλες δουλειές από τις οποίες θα πληρώνονται και θα ταϊζουν τις οικογένειές τους.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση και θα τους δοθούν όλα τα δεδουλευμένα τους…

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ