Απάντηση του Νίκου Τζίμα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Δαρδαμάνη

Μεγάλη σύγχυση και πανικό , φαίνεται ότι δημιούργησε στον αντιδήμαρχο οικονομικών , η ανοιχτή επιστολή μου με θέμα τις απευθείας αναθέσεις που συμπράττει η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας . Εύλογα θα περίμενε κανείς , αυτή η επιστολή μου, να δεχτεί ως απάντηση , ένα επίσημο δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του Δήμου Πρέβεζας ,μιας και όλα αυτά που αναφέρω , έχουν να κάνουν με τον Δήμο Πρέβεζας και την εκτελεστική διαχείριση που πράττουν σε αυτόν , Δήμαρχος και αντιδήμαρχος και φυσικά όχι επί προσωπικού τους .

Γιατί , ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος οικονομικών , δεν είναι αυτούσιες εξουσίες , ούτε ιδιωτεύουν , αλλά είναι μέλη της Δημοτικής Αρχής . Εξάλλου είναι γνωστό της πάσης , ότι τις συμβάσεις δεν τις κάνει ένας Δήμαρχος ή ένας αντιδήμαρχος από μόνος του , αλλά η εκάστοτε Δημοτική αρχή . Γι΄ αυτό και αναγράφονται σε κάθε έγγραφο , οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και κομίζουν στο τέλος την υπογραφή τους .

Γι΄ αυτό και όλα τα έγγραφα των επιτροπών και τον νομικών προσώπων του Δήμου , φέρουν στην επικεφαλίδα , την Ελληνική Δημοκρατία , από κάτω την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας , από κάτω τον Δήμο Πρέβεζας και αμέσως μετά την Οικονομική Επιτροπή . Δηλαδή προϊστάμενη αρχή της οικονομικής επιτροπής είναι ο Δήμος Πρέβεζας . Ο Δήμος Πρέβεζας φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε γίνεται στις τάξεις του και μόνο ο Δήμος Πρέβεζας εκδίδει δελτία τύπου και απαντήσεις στα διάφορα θέματα . Έτσι , διαπιστώνεται η λανθάνουσα συμπεριφορά του εν λόγω αντιδημάρχου , όπου “αναλαμβάνει” να διαχειριστεί αυτός την όλη υπόθεση .

Παραμερίζοντας με αυτόν τον τρόπο στην άκρη , την παρουσία και τον λόγο του Δημάρχου αλλά και της υπόλοιπης Δημοτικής Αρχής , που θα μπορούσε να εκφραστεί μέσα από ένα προβλεπόμενο δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Δήμου , όπως και κάνει εξάλλου καθημερινώς για όλα τα θέματα . Όμως ο δεσποτισμός που φαίνεται να διακατέχει τον αντιδήμαρχο οικονομικών , είναι
κακός σύμβουλος και ιδιαίτερα σε στιγμές διαχείρισης κρίσεων . Όταν δεν επιτρέπεται σε ένα Δήμαρχο να απαντήσει μέσω του Γραφείου Τύπου του που στο κάτω της γραφής , πρέπει και δικαιούται να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα και φιμώνεται με αυτό τον τρόπο , καταλαβαίνει κανείς , ότι πλέον κάτι πολύ σοβαρό μάλλον θα επικρατεί στις σχέσεις του Δημάρχου και του αντιδημάρχου οικονομικών.

Έτσι λοιπόν , ο κ. αντιδήμαρχος ξεκινά την απάντηση του , στοχοποιώντας με , μεταδίδοντας αναληθείς πληροφορίες για το ότι…” το τελευταίο διάστημα ο κ. Τζίμας εκμεταλλευόμενος την κομματική του ιδιότητα και εμφανιζόμενος ως ενεργός πολίτης της Πρέβεζας , επιδίδεται σε μία σειρά αναρτήσεων για τον τρόπο που η Δημοτική Αρχή επιλέγει να εφαρμόσει το πρόγραμμα δράσης της και τον
Αναπτυξιακό Σχεδιασμό για τον Δήμο μας….”

Κε αντιδήμαρχε,

ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Δημοτική αρχή , δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την κομματική μου ιδιότητα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι όλα τα έγγραφα που σας αφορούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας , φέρνουν την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και κανένα δεν φέρει την σφραγίδα της ΝΟΔΕ και την κομματική μου ιδιότητα . Επίσης , δεν έχει γίνει καμία ανάρτηση με περιεχόμενο επιστολής μου που αφορά την σημερινή Δημοτική σας Αρχή , στο επίσημο προφίλ της ΝΟΔΕ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο επίσημο κομματικό προφίλ στο FB. Όλα αυτά , αφενός γιατί δεν είστε χρισμένη Δημοτική Αρχή από την Νέα Δημοκρατία παρά μόνο η Περιφέρεια Ηπείρου είναι χρισμένη.

Εσείς απλά τύχατε της υποστήριξης κάποιων στελεχών του κόμματος και αυτό είναι όλο .

Και αφετέρου, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν χωρά καμιά ανάμειξη η ΝΟΔΕ στις σκέψεις και στα έγγραφα μου . Ξέρω να προφυλάσσω τους συνεργάτες και το κόμμα μου , αφήνω στην άκρη τα αξίωμα μου και χρησιμοποιώ τον χαρακτηρισμό του ενεργού πολίτη , δηλαδή αυτόν που με χαρακτηρίζει από την τριαντακοετή προσφορά μου στα κοινωνικά , αθλητικά , πολιτιστικά και θρησκευτικά δρώμενα της πόλης μας.

Μπορεί να σας ενοχλεί όταν δέχεστε κριτική από ενεργούς πολίτες αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε κε αντιδήμαρχε , ότι ο ενεργός πολίτης είναι απαραίτητο συστατικό της ομαλής λειτουργίας του κάθε τόπου και δεν είναι κάτι καινούργιο . Ο όρος του ενεργού πολίτη , χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα , όπου κατά τον Αριστοτέλη , “…ενεργός πολίτης είναι ο άριστος πολίτης της άριστης πολιτείας , που συμμετέχει κατά προαίρεσιν στις αποφάσεις της πόλης του , τόσο με την ευρύτερη έννοια του βουλεύεσθαι και κρίνειν , όσο και με τη στενότερη έννοια της άσκησης εξουσίας .

Είναι ο φρόνιμος και μετριοπαθής άνθρωπος , ο επαρκώς διαβιών , ούτε υπερπλούσιος ούτε υπέρπτωχος , ο οποίος πράττει με
ευθύνη , για να διασφαλίζει στην πόλη του την ευμάρεια , την παιδεία και την ειρήνη . Είναι ο ελεύθερος νους που δημιουργεί εν αυτονομία και ζει κατά προαίρεσιν αλλά ταυτόχρονα υπακούει εθελότρεπτα στο νόμο και παράγει ατομικά και συνολικά έργα αρετής “.

Έτσι λοιπόν κε αντιδήμαρχε , από προ Χριστού εποχή , ο Αριστοτέλης που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους της τότε εποχής και διδάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου , χρησιμοποιούσε τον όρο “ ενεργός πολίτης “ . Τώρα αν εσείς έχετε την ένστασή σας που χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο όρο και δεν τον αποδέχεστε , ή ο Αριστοτέλης έκανε τραγικό λάθος στην Ιστορία ή εσείς γνωρίζετε κάτι περισσότερο από αυτόν .

Όμως κε αντιδήμαρχε , ο όρος “ ενεργός πολίτης “ φτάνει μέχρι και τις μέρες μας και χρησιμοποιείται πολύ σωστά και εύστοχα ακόμη και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Πρωθυπουργό της Χώρας . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 15 Ιανουαρίου 2020 απευθυνόμενος στο διάγγελμα του για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας , Κας Σακελλαροπούλου , στο λόγο του , μεταξύ άλλων , υπερθεμάτισε λέγοντας…

” Όλοι αναγνωρίζουν τις δημοκρατικές αναφορές και την κοινωνική ευαισθησία της…..η Κα Σακελλαροπούλου είναι μια διακεκριμένη επιστήμων και ενεργός πολίτης…” Δηλαδή πολύ σωστά , της αναγνωρίζεται και ο θεσμικός της ρόλος αλλά και η ιδιότητα της ενεργού πολίτη .

Έτσι κε αντιδήμαρχε αν εσείς έχετε την ένστασή σας που χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο όρο και δεν τον αποδέχεστε , ή ο Πρωθυπουργός δεν ξέρει τι σημαίνει αυτός ο όρος και “έπεσε” σε λεκτικό ατόπημα ή εσείς γνωρίζετε κάτι περισσότερο από αυτόν .

Στην συνέχεια , τοποθετείστε για την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου, αφιερώνοντας μόλις και μετά βίας μια μικρή πρόταση…” ότι προστατεύεται από το πολίτευμα μας…” δίνοντας έτσι μια μικροσκοπική διάσταση στο μεγαλειώδες αυτό δημοκρατικό ιδεώδες .

Σαφέστατα και προστατεύεται από το άρθρο 14 παρ.1 του Συντάγματος μας και όχι του Πολιτεύματος μας , όπως σημειώνετε ευκρινώς ( για τον συντάξαντα σας αυτό ) . Όμως πολύ περισσότερο από το Ελληνικό Σύνταγμα , ξεχάσατε και οι δύο , ότι προστατεύεται κε αντιδήμαρχε από το Συμβούλιο της Ευρώπης , σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ.1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων των Ανθρώπων (ΕΣΑΔ) που αναφέρει ότι….” Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως . Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερία γνώμης ως και την ελευθερίαν λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών , άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων…” Σας διέφυγε αυτό .

Επίσης , στοχοποιήτε την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου μου και την χαρακτηρίζετε παράνομη , αφού όπως σημειώνετε…”….ξεπερνάει τα νόμιμα όρια και θίγει την αξιοπρέπεια , την προσωπική , κοινωνική και πολιτική υπόσταση ανθρώπων που στο πέρασμα των χρόνων έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα από τις θέσεις που έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν , παύει να προστατεύεται και συνιστά ποινικά κολάσιμη πράξη…”

Κε αντιδήμαρχε ,πως οριοθετείτε εσείς τα νόμιμα όρια , είστε δικαστική αρχή ; ή θέλετε να προκαταλάβετε μια εξέλιξη δικαστική ; Η
Δικαιοσύνη στον τόπο μας και υπάρχει και λειτουργεί και της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη . Οπότε αφήστε τα νόμιμα όρια να τα οριοθετεί η Δικαιοσύνη και όχι εσείς .

Κε αντιδήμαρχε , προσβάλετε βάναυσα την εν γένει πολιτεία μου , υιοθετώντας ότι έχω θίξει την αξιοπρέπεια σας , την προσωπική , την κοινωνική και την πολιτική σας υπόσταση . Στην ανοιχτή επιστολή μου , αλλά και σε προηγούμενες , δεν έχει γίνει ουδέποτε αναφορά μου για την αξιοπρέπεια σας , όπως και ουδέποτε για την προσωπική , οικογενειακή , κοινωνική και πολιτική σας υπόσταση , εξάλλου δεν αφορούν κανέναν αυτά και το μόνο που μας αφορά ως πολίτες , είναι η πρόσκαιρη διαχείριση της εκτελεστικής εξουσίας που ασκείτε στο Δήμο Πρέβεζας ως αντιδήμαρχος και συμμετέχοντας ως μέλος στη Δημοτική Αρχή .

Κε αντιδήμαρχε με την απάντηση σας αλλοιώνετε το νόημα των γραφόμενων μου , χρησιμοποιείτε εκφράσεις που ουδέποτε ανέφερα και παραπλανάτε την κοινή γνώμη , χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις συνδυαζόμενες με αποσπάσματα της ανοιχτής επιστολής μου όπως…” αν λοιπόν η συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Δίκτυο της ΔΕΠΑΝ , φορέα που έχει σχηματισθεί σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις του ν.3852/2010 με πρωτοβουλία των Δήμων της χώρας μας , είναι μεμπτή και υποκρύπτει υπόγειες διαδρομές….” και όταν λέτε…” αν οι απευθείας αναθέσεις είναι μη σύννομες…” Παραπλανάτε λοιπόν την κοινή γνώμη , γιατί ο
σχηματισμός της Α.Μ.Κ.Ε. ΔΕΠΑΝ , δεν είναι πρωτοβουλία των Δήμων της Χώρας μας , ώστε και εσείς συμμετέχετε σε κάτι καθολικής αποδοχής .

Ήταν μια πρωτοβουλία συγκεκριμένων Δήμων που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια τους το 2017 και μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας η ΔΕΠΑΝ , έχει φτάσει να έχει στις τάξεις της το 1/3 αυτών , δηλαδή 120 Δήμους από τους 332 της Επικράτειας , πάντα
σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ίδιας της ΔΕΠΑΝ στην επίσημη διαδικτυακή της σελίδα . Υποκύπτετε όμως και στο αδίκημα της συκοφάντησης μου ,σύμφωνα με το άρθρο 362 του ΠΚ , το οποίο περιέχεται στο νέο Ποινικό Κώδικα της Χώρας μας (Ν.4619/2019) , γιατί με συκοφαντείτε προσθέτοντας όρους που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ , για να μπορέσετε με κάποιο τρόπο να στοιχειοθετήσετε την κατηγορία σας περί ποινικής κολάσιμης πράξης .

Ποτέ κε αντιδήμαρχε δεν μίλησα και δεν ανέφερα σε κανένα κείμενο μου ότι οι απευθείας αναθέσεις της Δημοτικής Αρχής , είναι παράτυπες ή παράνομες με την ΔΕΠΑΝ , αλλά και με οποιοδήποτε άλλο φορέα . Αυτό έλειπε κιόλας να είστε παράτυποι σε αυτό που κάνετε από πλευράς νομοθεσίας . Όπως επίσης ποτέ δεν ανέφερα ότι η ΔΕΠΑΝ είναι παράνομη και παράτυπη .

Το ένα και μοναδικό νόημα της ανοιχτής επιστολής μου , είναι ταυτόσημο με αυτό που σοβαρές δημοτικές παρατάξεις στο Δημαρχείο , σας διατυπώνουν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής για τα θέματα που φέρνετε προς συζήτηση και ψήφιση . Έτσι σύμφωνα με τις τοποθετήσεις τους στις διαδικτυακές συνεδριάσεις στο επίσημο κανάλι σας στο YouTube , που προφανώς έχετε και στα επίσημα πρακτικά του αρχείου σας , αλλά και από την Διαύγεια , σας αναφέρουν αναφορικά των διαφόρων θεμάτων , την εμμονή σας με τον συγκεκριμένο φορέα (ΔΕΠΑΝ) και όχι μόνο .

Για παράδειγμα ,

ακολουθούν κάποιες τοποθετήσεις , ενδεικτικά :

1) ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν κατανοούμε πως γίνεται να αναλαμβάνει η ΔΕΠΑΝ όλη τη διαδικασία με αμοιβή μάλιστα που αγγίζει τις 125.000 ευρώ , όταν συμμετέχει ο Δήμο μας μας σε αυτή ως ισότιμος εταίρος και μάλιστα με ετήσια συνδρομή 6000 ευρώ .

2) ΘΕΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Δεν διαφωνούμε για την ένταξη του έργου στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ , διαφέρουμε στη διαδικασία ανάθεσης όπως έρχεται , μέσω της ΔΕΠΑΝ .

3) ΘΕΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ

Ναι για την αναγκαιότητα της υπηρεσίας με τις επισημάνσεις μας ότι η ΔΕΠΑΝ έχει γίνει οργανικό τμήμα του Δήμου . Παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει προγραμματική σύμβαση μεγάλου έργου χωρίς την αποκλειστική μεσολάβηση της .

4) ΘΕΜΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΕΙΟΥ

Ψηφίζουμε ΚΑΤΑ και θεωρούμε πως είναι απαράδεκτο να επικυρώνει η Οικονομική Επιτροπή το τεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για το 2021 και ταυτόχρονα να καλείται να νομιμοποιήσει δια της ψήφους της , έργο που έχει ήδη ανατεθεί , το οποίο μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στο υπό επικύρωση Τεχνικό Πρόγραμμα .

Αν κε αντιδήμαρχε , μίλησα για υπόγειες διαδρομές , μίλησα ότι είστε ταγοί των αθηνοκεντρικών συμφερόντων και λειτουργείτε ως dealer διακομίζοντας τον παραγόμενο πλούτο που θα καρπούταν τα Πρεβεζανίκα νοικοκυριά και όλα αυτά αποτελούν ποινικά κολάσιμη πράξη , τότε γιατί δεν βγάλατε μια αντίστοιχη απάντηση και για αυτά που σας καταμαρτυρούν οι δημοτικές παρατάξεις , όπως τα προαναφερόμενα για να τους οδηγήσετε και αυτούς στη δικαιοσύνη ;

H αμυντική αυτή στάση σας δείχνει ή ότι αποδέχεστε αυτά που σας καταμαρτυρούν οι δημοτικές παρατάξεις αλλά δεν τα υπολογίζετε και τα γράφετε στα παλαιά των υποδημάτων σας τους μαζί με τους χιλιάδες ψηφοφόρους που βρίσκονται από πίσω τους , ή δείχνετε όλο το μένος σας σε ένα ενεργό πολίτη για να καλύψετε την ανυπαρξία σας και τα γινόμενα στις τάξεις σας , τροφοδοτώντας το δικό σας ακροατήριο .

Επίσης οι προαναφερόμενες τοποθετήσεις των Δημοτικών Παρατάξεων , έχουν δει και το φως της δημοσιότητας μέσα από εγκεκριμένα Μ.Μ.Ε της πόλης μας . Όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποια απάντηση σας ενάντια προς αυτά για
τις δημοσιεύσεις τους . Ούτε προσωπικά από εσάς κε αντιδήμαρχε αλλά και ούτε από τον Δήμο Πρέβεζας με επίσημο δελτίο τύπου .

Άρα η σιωπή όλων σας , νομιμοποιεί τα εν λόγω δημοσιεύματα και παραδέχεστε ως αληθή αυτά τα οποία αναγράφονται καθημερινώς και μεταφέρουν τις απόψεις των Δημοτικών Παρατάξεων . Άρα , εφόσον είναι ταυτόσημες οι απόψεις μου με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών Παρατάξεων και των δημοσιευμάτων των Μ.Μ.Ε. , και τα θεωρείτε αληθή και δεν εναντιώνεστε επί αυτών , τότε ως προς τι η ανησυχία σας και η άμεση απάντηση σας στα γραφόμενα μου και μάλιστα απειλώντας για επίλυση του θέματος μέσω της δικαστικής οδού , όταν τα ίδια γραφόμενα και με πιο αυστηρό τρόπο , διατυπώνονται από Δημοτικές Παρατάξεις και Μ.Μ.Ε. ;

Θέλετε μήπως να κάνετε επίδειξη ισχύος , σε έναν ενεργό πολίτη , για αυτοεπιβεβαίωση και μόνο ; Ή προσπαθείτε να κρύψετε κάτι πίσω από αυτή την κίνηση;

Μπορείτε κε αντιδήμαρχε να σύρετε στα δικαστήρια , δημοτικές παρατάξεις και Μ.Μ.Ε. ή δεν έχετε την αυτοπεποίθηση και υστερείτε και σε αυτό ; Αντίθετα η προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά “σιωπηλή ανοχή” σας κε αντιδήμαρχε , φτάνει μέχρι το σημείο να δέχεστε αμίλητοι όλοι στην Δημοτική Αρχή , τον επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης « Ανάπτυξη Τώρα » , κ. Γεώργιο Νίτσα στην συνεδρίαση της οικονομική επιτροπής της 12 ης Φεβρουαρίου 2021 , να τοποθετείται και να δηλώνει τα εξής : “ ο κ. Γεωργάκος επιχειρεί πραξικοπηματικά και σκανδαλωδώς να κάνει τη συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση , με μία ΑΜΚΕ , της οποίας είναι μέλος του Δ.Σ. Ως εδώ και μη παρέκει . Δεν μπορεί η « Ανάπτυξη Τώρα » να ανεχθεί τέτοιες λογικές .

Επιχειρώντας να μας πιάσετε…εξαπίνης , φέρνετε μία εισήγηση για το έργο στον Αρχάγγελο την τελευταία στιγμή . Επιχειρείτε με Fast track διαδικασίες να παραχωρήσετε το απόλυτο δικαίωμα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΔΕΠΑΝ , να προχωρήσει το συγκεκριμένο στο έργο . Ένας τρίτος δηλαδή…

Μια εταιρεία στην οποία ο Δήμαρχος είναι μέλος του Δ.Σ. της…” .Δηλαδή φτάσατε κε αντιδήμαρχε στο σημείο να προσάπτουν την κατηγορία του πραξικοπηματία στον Δήμαρχο της Πόλης και εσείς το προσπερνάτε και δεν ασχολείστε καθόλου .

Φτάσατε στο σημείο να σας κατηγορούν για ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής και εσείς το προσπερνάτε και δεν ασχολείστε καθόλου . Σιγή ιχθύος….Τι κρύβεται αλήθεια πίσω από αυτή την στάση σας ; Μήπως μια έμμεση παραδοχή ; Μία ανικανότητα διαχείρισης ; Λάθος χειρισμοί ; Ποιοι ευθύνονται ;

Ο δημότης της Πρέβεζας σας ψήφισε για να πάτε τον τόπο μπροστά . Δεν σας ψήφισε για να σας βλέπει να σας καταλογίζονται πραξικοπήματα και σκάνδαλα και εσείς να σφυρίζετε μάλιστα και αδιάφορα και να θίγετε έτσι την ψήφο χιλιάδων ψηφοφόρων . Δεν απαντάτε ποτέ και σε τίποτα αλλά πολύ περισσότερο σε διατυπώσεις τέτοιου μεγέθους , μεγέθους ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ , θα έπρεπε να είχατε
αναστατωθεί από την πρώτη στιγμή και να υπερασπιστείτε την αξιοπρέπεια σας αλλά το κυριότερο το κύρος του Δημαρχείου Πρέβεζας ,

Ένα Δημαρχείο που έχουν θητεύσει αξιόλογοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι κατά το παρελθόν .

Τα σκάνδαλα και τα πραξικοπήματα που σας καταλογίζουν οι Δημοτικές Παρατάξεις κε αντιδήμαρχε , δεν θίγουν τώρα την αξιοπρέπεια σας , την προσωπική , την κοινωνική και την πολιτική σας υπόσταση μιας και είστε άνθρωποι που στο πέρασμα των χρόνων έχετε αφήσει το στίγμα σας μέσα από τις θέσεις που έχετε υπηρετήσει και υπηρετείτε ; Δεν αποτελούν αυτές οι κατηγορίες
, ποινικά κολάσιμη πράξη ; Και αντ΄ αυτού , τολμάτε να χαρακτηρίζετε τα γραφόμενα ενός ενεργού πολίτη , που σας κρούει τόσο καιρό τον κώδωνα του κινδύνου της παρεκτροπής σας , τα γραφόμενα ενός ενεργού πολίτη που σας ψήφισε και σας στήριξε καθολικά , για να είστε αυτό που είστε σήμερα , τα χαρακτηρίζετε ως ποινικά κολάσιμη πράξη .

Διυλίζετε τον κώνωπα κε αντιδήμαρχε …και καταπίνετε την κάμηλον ! Μπράβο…αξίζετε συγχαρητηρίων !

Κλείνοντας κε αντιδήμαρχε , μιας και χρησιμοποιήσατε την φράση “ άλλος έργο και άλλος λάσπη “ , σας εύχομαι να βρείτε επιτέλους την σωστή και πραγματική οδό για την ανάπτυξη του ευλογημένου τόπου μας , στηρίζοντας όμως πάντα τα πρεβεζάνικα νοικοκυριά .

Όλοι οι δημότες περιμένουμε το έργο σας , γιατί το αξίζουμε…γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας και τα αγέννητα παιδιά τους….γιατί το
αξίζει η Πόλη μας και η Ιστορία της . Και όσον αφορά την λάσπη….ρίξτε μια ματιά στον καθρέπτη σας…και θα καταλάβετε πολλά…

Νίκος Τζίμας
Ενεργός Πολίτης