Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΑνυπότακτη Κίνηση: Με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης δολοφονούν μαζικά αμάχους στην...

Ανυπότακτη Κίνηση: Με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης δολοφονούν μαζικά αμάχους στην Παλαιστίνη

75 ΧΡΟΝΙΑ  NATO :   ΙΣΡΑΗΛ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΟΡΚΊΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ- ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ

Η γενοκτονία του ηρωικού Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, οι δολοφονίες στη Δυτική Όχθη και η επικείμενη εισβολή στη Ράφα απ’ τους σιωνιστές πυροδοτούν καταστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, και όχι μόνο!

Παρά τη γενοκτονία και τον πόλεμο που διαρκεί πέντε μήνες, η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση για μια λεύτερη και Ανεξάρτητη Παλαιστίνη, συνεχίζεται και φανερώνει την αδυναμία του Ισραήλ να την εξουδετερώσει.

Οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στηρίζουν το κράτος – δολοφόνο του .Ισραήλ. Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τις καταστάσεις στην περιοχή. Προχωρούν σε νέους τυχοδιωκτισμούς και ανοίγουν νέα πολεμικά μέτωπα, στέλνοντας φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα.

Νέοι πόλεμοι ξεσπούν στην περιοχή και διεθνώς στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων για το ξαναμοίρασμα του πλανήτη. Το μέτωπο της Ουκρανίας εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό με το ΝΑΤΟ να διεξάγει τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση με την εμπλοκή και των 31 κρατών μελών. Η συζήτηση για την επίσημη αποστολή στρατευμάτων χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στον πόλεμο έχει ανοίξει!

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει διαλέξει πλευρά. Συμμετέχει ανοιχτά στον πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ και βάφει τα χέρια της με το αίμα των Παλαιστινίων! Εμπλέκει επικίνδυνα τη χώρα μας στον πόλεμο! Με την ίδια πλευρά στέκεται και η δημοτική αρχή της Πρέβεζας.

Η ελληνική φρεγάτα ΥΔΡΑ που προστέθηκε στον στόλο τους στην Ερυθρά Θάλασσα και η μετατροπή της Λάρισας σε διοικητήριο και της υπόλοιπης χώρας σε πολεμικό ορμητήριο, βοηθούν και στρατιωτικά το Ισραήλ να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς και την πολιορκία των Παλαιστινίων κλιμακώνοντας τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

η δημοτική κίνηση
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ