Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑνοιχτά από σήμερα τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη

Ανοιχτά από σήμερα τα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη

Ανοιχτά από σήμερα με αυστηρά μέτρα και αποστάσεις τα εποχικά καταστήματα για τις αγορές των Χριστουγέννων, ενώ από σήμερα επιτρέπεται και η πώληση των εποχικών ειδών στα σούπερ μάρκετ.

Τα καταστήματα με τα εποχικά είδη θα είναι ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ προκειμένου οι καταναλωτές εν μέσω lockdown να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στέλνοντας SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή με συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης ή και χειρόγραφη βεβαίωση για μετάβαση προμήθειας αγαθών.

Εν τω μεταξύ το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το πώς θα κινηθεί η χώρα ενόψει των εορτών αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ