Ανακοίνωση του Τηλυκράτη

Η ανακοίνωση του Τηλυκράτη Λευκάδας:

Τώρα μιλά ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

ΠροςΛοιμωξιολόγους:Εισηγηθείτε θετικά

ΓΓΑ:Δώστε έγκριση

ΕΠΟ:Αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε στη σκέψη σας….Λίγα λόγια και σταράτα που θα συμφωνήσουν όλοι…Εχουμε και λέμε…Να γίνει πρωτάθλημα μόνο play off για άνοδο στην επόμενη κατηγορία,με όσες ομάδες Γ΄Εθνικής δηλώσουν συμμετοχή μεταφέροντας την βαθμολογία που ήδη έχουν.

Ετσι δεν θα μηδενιστεί η μέχρι τώρα προσπάθεια και ο προγραμματισμός που έγινε από το καλοκαίρι. Ενα μινι πρωτάθλημα ανταγωνιστικό.

Οι υπόλοιπες ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία αφού δεσμευτούν ότι θα έρθουν σε συμφωνία καταβολής μέρους οδοιπορικών-βοηθήματος στήριξης με τους ποδοσφαιριστές τους προσκομίζοντας ανάλογη βεβαίωση υπογεγγραμένη από όλους τους εμπλεκόμενους.

Αρμόδια να ελέγξει αυτή την διαδικασία θα είναι η ΕΠΟ και να τιμωρήσει τις ασυνεπείς ομάδες.Από τα τοπικά πρωταθλήματα να μην προβιβαστεί ομάδα,ιδίως με την αστεία διαδικασία της κλήρωσης που ακούγεται!

Συνέπεια των ανωτέρων είναι ένα μίνι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα,να εργασθούν παίκτες και προπονητές που είναι στα όρια της εξαθλίωσης,ενώ θα μειωθεί κατά πολύ ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοιού!

Υ.Σ.Να δούμε πόσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και νοιάζονται πραγματικά και για 4000 ανθρώπους που ζούν από την Γ΄Εθνική!