Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΑναγέννηση Άρτας: Συνεχίζεται η προετοιμασία…

Αναγέννηση Άρτας: Συνεχίζεται η προετοιμασία…

Η επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας:

Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολύ μεγάλη διάθεση από όλους συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας στο γήπεδο των Κωστακιών ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ με οργασμό μεταγραφικών κινήσεων ενισχύεται το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Είναι πολύ συγκινητικό που σχεδόν όλοι οι παλιοί ποδοσφαιριστές, όλοι οι νεοαποκτηθέντες καθώς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δέχτηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή.

ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΤΙΝΟΙ και ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Η Διοίκηση θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλα τα Σωματεία και τους ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής της Άρτας για τη συνεργασία και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Φίλοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, που ζούμε λόγω της πανδημίας, η ομάδα μάς χρειάζεται όλους κοντά της.
Δίνουμε το παρόν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας και από οποιαδήποτε θέση.

Σ’ αυτό το κάλεσμα δεν μπορεί να λείψει κανένας και για κανένα λόγο, ξεκινώντας από τις Αρχές του τόπου και φτάνοντας μέχρι τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και όλους τους Αρτινούς .

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι η ομάδα μας, κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας.
ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ