“Ανάπτυξη Τώρα”: “Δήμαρχε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις” – Νέα χωματερή έχει δημιουργηθεί στον Κούκο !!!

Ο ελληνικός λαός χρησιμοποιεί τη φράση “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”, για να δηλώσει πως ένας άνθρωπος πράττει τα αντίθετα από αυτά που διδάσκει στους άλλους.

Αν ήταν ένας απλός πολίτης απλώς θα μιλούσαμε για ασυνέπεια.

Όμως στην περίπτωση του Δημάρχου Πρέβεζας η ασυνέπεια αυτή μεταφράζεται σε καταστρεπτική άσκηση πολιτικής εναντίον των συμφερόντων των δημοτών Πρέβεζας, σε σημείο που θα μπορούσε να αποδοθεί η φράση στον κ. Γεωργάκο, παραφράζοντας την ανωτέρω παροιμία:

“Δήμαρχε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”!

Αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” έχει στη διάθεσή της φωτογραφικό υλικό, το οποίο και παρουσιάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, με το οποίο αποδεικνύεται πως η πρώην χωματερή του Κούκου
συνεχίζει να δέχεται απορρίμματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής και την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Άραγε με τίνος την ευθύνη έχει διαμορφωθεί αυτή η τραγική κατάσταση για ένα από τα σημεία του Δήμου Πρέβεζας με την ομορφότερη θέα;

Έχει καθαριστεί ο χώρος τα τελευταία δύο χρόνια από τη νυν δημοτική αρχή;

Είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Κούκο, μιας και υπάρχουν στο σημείο και μηχανήματα του Δήμου;

Πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από τότε που ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος με video που ανήρτησε στο κανάλι που διατηρούσε στο youtube, κατηγορούσε με τη συνοδεία… μπουλντόζας ανοικτά τον τότε Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη, πως συνεχίζει να αποθέτει απορρίμματα στον Κούκο.

“Θα απαντήσει ο Δήμαρχος για την εικόνα αυτή;

Δεν είναι τιμή μας εν έτει 2019 να υπάρχει αυτή η κατάσταση;

Κλείνουμε χωματερές δεν ανοίγουμε καινούριες. Εγώ και ο Δήμος της Καρδιάς μας θα τα κλείσουμε αυτά. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε κάτι τέτοιο στα παιδιά μας”, έλεγε ο Νίκος Γεωργάκος ως υποψήφιος Δήμαρχος στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Δύο χρόνια μετά ο κ. Γεωργάκος είναι πιστός σε αυτά που έλεγε προεκλογικά;

Η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στον Κούκο αυτή τη στιγμή, έρχεται ως συνέχεια της ανακοίνωσης- παραδοχής του Δημάρχου Πρέβεζας πως ο Δήμος ήταν υπεύθυνος για την εικόνα χωματερής στο Κάστρο του Αγίου Αντρέα.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος με τη φράση “Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απευθύνει ξεκάθαρο μήνυμα προς άπαντες, σε υπηρεσίες και μη…”, “άδειασε” με προκλητικό τρόπο εργαζόμενους στο Δήμο Πρέβεζας.

Ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι όπως είναι αυτό της καθαριότητας.

Ως εδώ και μη παρέκει…

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας
“Ανάπτυξη Τώρα”

Γιώργος Νίτσας – Αναστάσιος Αμάραντος – Γιώργος
Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος – Νίκος Λουφέκης