Με αισιόδοξα μηνύματα για την μετά- covid τουριστική περίοδο της Ηπείρου, ολοκληρώθηκε την Πρωτομαγιά η 23η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΤΑΞΊΔΙ” στη Λευκωσία της Κύπρου.

Στη Έκθεση συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά, με δικό της Περίπτερο η Περιφέρεια Ηπείρου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Από τους επισκέπτες και τις συζητήσεις που έγιναν στο περίπτερο της Ηπείρου, αναδείχτηκαν για μια ακόμη φορά οι εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν για επισκέπτες από την Κύπρου, χάρη στον εξαιρετικό συνδυασμό του παραθαλλάσιου “μετώπου” με το ορεινό ανάγλυφο, που έχει καταστήσει την Ήπειρο ως έναν αναγνωρισμένο προορισμό στο σύνολό του.

Ενθαρρυντικά επίσης ήταν και τα μηνύματα από τις προγραμματισμένες επαφές των στελεχών της Περιφέρειας Ηπείρου με επιχειρηματίες και φορείς που δραστηριοποιούνται στην προώθηση των Κυπρίων επισκεπτών.

Ήδη έχουν προγραμματίσει τουριστικά πακέτα για την παραθαλάσσια Ήπειρο, αρχικά με την TUS και την CYPRUS, ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσει η προώθηση επισκεπτών και στην ορεινή Ήπειρο, στις οποίες θα αρχίσουν να περιλαμβάνονται και τα Τζουμέρκα.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση Πρέβεζας με Λάρνακα και Τελ Αβίβ από την Κυπριακή Εταιρεία Tus Air για το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα οι πτήσεις από Τελ Αβίβ ξεκινούν 4 Ιουνίου και θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ από Λάρνακα σε Πρέβεζα ξεκινούν 18 Ιουνίου και επίσης θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here