Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΉρθε ο πρώτος πελαργός στον Λούρο Πρέβεζας! - Σε αναμονή και για...

Ήρθε ο πρώτος πελαργός στον Λούρο Πρέβεζας! – Σε αναμονή και για τους πελαργούς της η Φιλιππιάδα

Ο πρώτος πελαργός έκανε την εμφάνισή του στον Λούρο προξενώντας χαρά στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι “παραδοσιακά” στα όρια της Τοπικής τους Κοινότητας φιλοξενούν κάθε χρόνο ζεύγη από τα πανέμορφα αποδημητικά πτηνά τα οποία έρχονται τον Μάρτιο, αναπαράγονται και φεύγουν τέλη Αυγούστου μαζί με τα μικρά τους για πιο ζεστά μέρη.

Σε αναμονή της έλευσης των πελαργών βρίσκονται και στην Φιλιππιάδα την πόλη των πελαργών. Σύμφωνα με το blog filooiko το οποίο τα τελευταία χρόνια μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση εικόνες από φωλιά πελαργών τα πρώτα πουλιά πέρσι είχαν φτάσει στις 13 Μαρτίου, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται και για φέτος η έλευσή τους.

Η κάμερα έχει ήδη στηθεί και περιμένει τους φτερωτούς επισκέπτες με την ελπίδα φέτος να αναπαραχθούν γιατί πέρσι η φωλιά έμεινε άδεια από νεοσσούς.

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ