Έντονη η παρουσία της Πρέβεζας στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Φοινικαίων

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν οι κάτοικοι , οι προσκεκλημένοι και οι επισκέπτες του Δήμου Φοινικαίων Αλβανίας, οι οποίοι συμμετείχαν στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Λιβαδειά της γειτονικής χώρας.

Έντεκα χορευτικά ,εκατοντάδες χορευτές και όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Άγιος Κοσμάς” χόρεψαν και τραγούδησαν ως το πρωί με την κομπανία Βέρδη.

Παρόντες ήταν αυτοδιοικητικοί και λοιποί παράγοντες από τις δύο χώρες με την Ήπειρο και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Έντονη ήταν η παρουσία της Πρέβεζας η οποία συμμετείχε με το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας, το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντας “Αμισός” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καναλακίου.

Οι διοργανωτές (ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αγιος Κοσμάς” Λιβαδειάς και αδελφοποιημένος με την Πρέβεζα Δήμος Φοινικαίων) ευχαρίστησαν θερμά για την παρουσία τους όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν την πρόσκλησή τους, υπογραμμίζοντας ότι το Φεστιβάλ ως γεγονός σηματοδοτεί πολλά και σημαντικά για την περιοχή συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολιτιστική, πνευματική, τουριστική αλλά και οικονομική της ανάπτυξη .