Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΈκκληση για προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας ενόψει της...

Έκκληση για προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας ενόψει της εορτής του Πάσχα

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

καθώς πλησιάζουμε στην Μεγάλη Γιορτή του Πάσχα , καλούμαστε να βιώσουμε έμπρακτα την Αγάπη στηρίζοντας τους ασθενείς οικονομικά συμπολίτες μας. Για το σκοπό αυτό, γνωρίζετε ότι λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας από το οποίο διανέμονται αγαθά σε οικογένειες που είναι εγγεγραμένοι ωφελούμενοι της Δομής. Έτσι οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας κάθε μέρα και περισσότερο.

Γι αυτό το λόγο χτυπάμε την πόρτα της Αγάπης σας και ζητούμε την συμμετοχή σας έτσι ώστε να υπάρχει επάρκεια τροφίμων για τις διανομές των ημερών με σκοπό να μη στερηθεί κανένας συνάνθρωπός μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, αγαθά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. Προσφέροντας ο καθένας μας για το σκοπό αυτό ό,τι μπορεί , βοηθά να συνεχιστεί απρόσκοπτα το δύσκολο εργο της Δομής μας.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι υπάρχει έλλειψη στα εξής είδη τροφίμων: Κρέας ,τυρί, αλλαντικά,λάδι , ζυμαρικά , ρύζι , γάλα μακράς διαρκείας , κονσέρβες, αλάτι , σάλτσες , ζάχαρη,γάλα παιδικό σε κουτιά ,κρουασάν μπισκότα.Και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , όπως: χαρτί υγείας,απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, σαμπουάν -σαπούνια, οδοντόκρεμες .

Τα τρόφιμα παραδίδονται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου – 21ης Οκτωβρίου 13-15 κάθε πρωί από 10 π.μ έως 13 μ.μ /τηλ.26820-27349 .

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας στο έργο μας και σάς ευχόμαστε Καλό Πάσχα .

Σας ευχόμαστε να έχετε Υγεία και ευημερία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Μ.ΣΑΚΚΑ-Α.ΜΠΑΡΚΟΥΖΟΥ

PrevezaReports.gr
PrevezaReports.gr
Το PrevezaReports.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site ποικίλης ύλης. Δημιουργήθηκε το 2019 με σκοπό την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφική κάλυψη γεγονότων από το Ν. Πρέβεζας, την Ελλάδα και τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ