Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και στην 36χρονη πρώην σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους στην Άρτα.

Στο βουνό κρυβόταν ο 29χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο χωριό Δαφνούλα και προσήχθη. Ο 29χρονος φέρεται να ειδοποίησε μόνος του την Αστυνομία πως βρίσκεται στο συγκεκριμένο χωριό, ενώ αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην πρώην σύζυγό του. Αμέσως μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε στο βουνό, ενώ η Αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε κατά τη διάρκεια της πορείας του στο βουνό, βοσκό, με τον οποίο είχε συζήτηση. Σ’ αυτήν του ανέφερε πως κρυβόταν γιατί είχε πρόβλημα με συγγενείς του. 

Σκότωσε τον πεθερό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Το φονικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 29χρονος επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην σύζυγό του, ώστε να επισκεφθεί το παιδί του στο χωριό του πεθερού του, στην Άρτα. Η 36χρονη δέχτηκε και περίμενε την επίσκεψη στο πατρικό της. Το ζευγάρι είχε πάρει πρόσφατο διαζύγιο. 

Ο 75χρονος πατέρας της 36χρονης τη φιλοξενούσε όπως και το εγγόνι του μετά το διαζύγιο. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος έφτασε στο σπίτι με πρόσχημα να δει το παιδί του. Λίγη ώρα αργότερα, λογόφερε με τον πεθερό του, πήρε το όπλο που είχε στο αμάξι του και το έστρεψε εναντίον του ηλικιωμένου, ο οποιος προσπάθησε να υπερασπιστεί την κόρη του. Ο φερόμενος ως δράστης πυροβόλησε εξ επαφής τέσσερις φορές τον πεθερό του σκοτώνοντάς τον, μπροστά στα μάτια της πεθεράς του, της πρώην συζύγου του και του παιδιού του. 

Ο 29χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του πυροβολώντας εναντίον της χωρίς όμως να καταφέρει να την πετύχει. 

Το απόγευμα οδηγείται στον εισαγγελέα

Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγήθηκε στις 9:30 το πρωί ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί.

Ο 29χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ο τύπος του πυροβόλου όπλου που χρησιμοποίησε, καθώς το πέταξε κάπου στο βουνό. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here